Monday, April 16, 2007

My 1st Day of the Long Break


Ini muka mak & anak yg kehilangan papa/hubby nye sebab hubbynya dok busy snappo KLCC Twin Tower yg diselubungi kabus selepas hujan tengahari semalam. haha.

We were there to get few things kat Kinokuniya. Sempat lah melayan Aisyah belek-belek & buat sepah kat area kids reading items there.

After the rain stopped, we were planned to bring Aisyah to the kids pool there, tapi, tak jadi coz it still under maintenance. The thing is, Aisyah dah meragam nak jugak mandi kolam. Ada ka dia ajak nak mandi kat fountain tuh... Aiyar... fenin nak pujuk dia...

Luckily Papanya pandai pujuk.. Pujuk punya pujuk.. Dapat gak kami pulang ke rumah dengan senang hatinya.. We had our dinner at home, and continue melepak tgk TV... yeayyy... best nye bermalasan di rumah!

0 comments:

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP