Wednesday, July 4, 2007

Jalan-Jalan Ke Penang

Kami baru pulang daripada menjelajah Penang. Menghantar my bro in law mendaftar di universiti di sana. Sempat lah juga melepaskan lelah beristi rehat di 'rumah chantik' bak kata Aisyah.. huhu

Walaupun tak sempat nak berjalan-jalan shopping & cuci mata.. sebab tak tahu jalan nak tuju pon... & tak mo tersesat nanti. Sempat jugak le kami perkena Nasi Kandar Penang... pergghhh... memang sungguh menyelerakan.. Memang tak sama le macam versi KL punya... ha ha

As we travelled to Penang on Friday pass midnite.. bermalam di 'rumah chantik', dan bertolak kembali ke Melaka on the Sunday... penatnye baru je abih. Ni baru le nak mengupdate apa yang patut, & buka mata melihat dunia... he he.

I got something to share with the rest. A customize album; included in our soon repackage photography service. It can be viewed at my http://Ladyct.fotopages.com Currently, there are few customers have started enjoying the exclusive design album when they hire me for a photography service. Sila sila lah singgah di sana ye..

Will update again soon. Take care!

0 comments:

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP