Sunday, July 8, 2007

Kami Pun Bz Gak


Photo collage of d events we covered can be found at my photo gallery here http://Ladyct.fotopages.com Me, with d lense cap. Busy banget over d weekend. Alhamdulillah, banyak rezeki kami.... Though have to sacrifice our weekend dgn lil Aisyah.... next weekend dah boleh bwk Aisyah gi jalan-jalan & shopping-shopping.... yeeeeeeeeaaaaaaahh!



Dlm kesibukan kami berkejaran ke sana ke mari pd tarikh 7.7.7, sempat jugak kami singgah ke Sg Wang Plaza..... setelah tak sempat nak kejar satu lagi kedai kat area Pudu ni. Aiyar yaaa... sikit lagi nak lebur lagi banyak dpd kelmarin. Sempat gak rembat apa yang patut..... Jobs on 8.7.7 lagik best... sebab guna pakai mainan baru.. huhu

I was planned nak gi capture ourselves waktu sunset kat Shah Alam, tp, tak jadik sebab habis jek job, mata dah ingat nak lelap jek... Jari jemari pon dah mintak nak rehat...

So, dis coming days memang lah akan bz banget nak siapkan kerja-kerja post production. Must gv 200% focus... Supaya client puas hati dengan hasilnya... Bila client happy, kami lagilah happy.....

the crazy us

0 comments:

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP