Thursday, December 27, 2007

Sweet 4 Aisyah

Birthday party untuk my beloved princess; Zaizafun Aisyah telah diadakan dengan selamatnya pada 15hb Disember 2007 yang lepas. Takde lah nak buat besar-besaran sangat, teman-teman & adik-beradik, jiran tetangga dan sanak-saudara yang datang menjamu selera meraikan pun dah lebih daripada cukup... Kami enjoy sangat!

Persiapan serba sedikit telahpun dimulakan beberapa minggu sebelum majlis ini. Dan dirancakkan beberapa hari sebelumnya. Ini merupakan kali ke-2 kami meraikan ulangtahun kelahiran Aisyah di Kuala Lumpur secara sederhana tetapi meriah dengan keceriaan kanak-kanak kecil & sebaya Aisyah, serta tetamu yang hadir.

The dress of the day

Aisyah yang belum apa-apa dah comot

Di antara tetamu kecil yang sampai awal: lovely Wana

alahai comei jek mrk berdua nih... mcm 2 lovely sisters jek

all d kids came over would wear this.

ini dua mudak ar.. nari2 lupa org dah penuh serumah.. ish ish. huhu

Papa Aisyah sedang membakar menu BBQ.. yummiii

d buffet table


the goodies bag

the 3 generations blowing d candles: my abah, aisyah n me

dan majlis berterusan sampai ke malam - waktu lepak keluarga


Myself, hubby & Aisyah ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat semua yang hadir, termasuklah kepada adik-adik & ipar-ipar kesayangan saya, Iwan, Che Pah, Wani, Rahimi, Yuyu & Ija serta seluruh keluarga Ghazali Hashim (my Abah) & Wan Azma Wan Omar (my arwah Mama) yang hadir. Terima kasih semua..... i love you.. lah!

0 comments:

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP