Wednesday, July 16, 2008

Dine at Bora Ombak


Gave my hubby & lil one a special dinner treat at Bora Ombak tonite. Makan dengan kenyangnya bersantap di pondok wakaf yg sungguh romantik itu.... terasa mcm berada di Bali le plak kan. We order Spicy Mixed Tom Yam Soup, Crispy Siakap, Kangkung Belacan n Chicken in Pandan Leaf.

Ada snap photos skit, maaf, makanan tak sempat nak di snap bersama, sebab belum sempat apa-apa, kamera ke mana... makanan dijamah dahulu hehe.

Best suasana nya.. dapat dengar live band... angin sepoi bahasa... lampu suram.. wahh.. I said to my hubby, "ini pre Bali breakaway....... " hahaha kononlah. Tak ada masa nak berholiday pon. So, dpt rasa suasananya pon jadilah.

After d dinner, kami singgah tgk org main futsal kat Sport Planet sebelah tuh. My lil Aisyah dok becok mulot dia nak tengok org men futsal. Bagi dia few minutes duduk kat bench luar court tuh. Wah, excited sungguh muka dia. Dah tuh as we walk to d car, she said what know, "mama, nnt aisyah main bola sepak, mama tunggu kat tepi tau.." hahaha.. nih sah2 tgk citer Gol & Gincu byk sgt le nih.


0 comments:

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP