Sunday, August 31, 2008

Ramadhan al-Mubarak


Ramadhan yang mulia datang lagi. Selamat beribadah... semoga kita mendapat berkatNya.

Friday, August 29, 2008

Azahari & Maria Dato' Mokhtar












Sunday, August 24, 2008

Dak Kenit Coti Lagik

Esok dak kenit nih dah nak kena skolah balik, after holidaying at Nenek's place. Sampai tembun le dia d buatnya, asyik mamam jer katernye. Satu hari Aisyah dok marathon buat kerja sekolah yang tertimbun sbb coti lama kann.. sib baik sempat d habiskan semuanya. Cargas anak mama.... like mama like aisyah.. huhu

Next week, i'll b attending 2 bday parties event, will b covering for d same client yg dah covered last year, both from a well known very important person's family. will talk bout it later.

Bulan nih ramai banget artis melangsungkan perkahwinan kan, alhamdulillah, dah jodoh. Tak kurang juga bukan artis, masyuk ler ye......... dpd make up artist, tokei bunga, butik2, caterer, sampai lah ke photographer & video man. hehe Syukur alhamdulliah..

Latest entry posted at my photo page; Leana & Rasis's Berinai. Silalah jenguk ye, click http://Ladyct.fotopages.com

K, take care. Selamat Menyambut Kemerdekaan Malaysia ke-51 dan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

Wednesday, August 20, 2008

20082008

Best date today, tak nak lepaskan peluang update blog juga. Pd hal bz banget nih. Oh yea, our wedding anniversary is coming up soon, yeayyy sunggoh excited. Skrg tgh bz nk nyiapkan album design for clients, siang mlm berjaga.... nih mata pon dah tak larat nak bukak dah. Skit lagi.

Tuh baru citer bz kat umah, nih belum kira lagi bz haku kat opis, dah sampai tahap x vley nak kater hape2...

Okay photo gallery updated already; ada coming soon photo of d covered event since 0108 till 1508, Dah, hardly open my eyes...

Take Care,

Raikan Chinta,
Siti Ruzaimah Photogaphy
http://Ladyct.fotopages.com

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP