Sunday, August 24, 2008

Dak Kenit Coti Lagik

Esok dak kenit nih dah nak kena skolah balik, after holidaying at Nenek's place. Sampai tembun le dia d buatnya, asyik mamam jer katernye. Satu hari Aisyah dok marathon buat kerja sekolah yang tertimbun sbb coti lama kann.. sib baik sempat d habiskan semuanya. Cargas anak mama.... like mama like aisyah.. huhu

Next week, i'll b attending 2 bday parties event, will b covering for d same client yg dah covered last year, both from a well known very important person's family. will talk bout it later.

Bulan nih ramai banget artis melangsungkan perkahwinan kan, alhamdulillah, dah jodoh. Tak kurang juga bukan artis, masyuk ler ye......... dpd make up artist, tokei bunga, butik2, caterer, sampai lah ke photographer & video man. hehe Syukur alhamdulliah..

Latest entry posted at my photo page; Leana & Rasis's Berinai. Silalah jenguk ye, click http://Ladyct.fotopages.com

K, take care. Selamat Menyambut Kemerdekaan Malaysia ke-51 dan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.

1 comments:

Femin Susan August 29, 2008 at 6:05 PM  

your blog breathe taking with the photos. I wish I had a blog like yours,so wonderfull........
meet me at
http://www.poems-of-nature.blogspot.com/

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP