Sunday, November 23, 2008

Reza & Rena (Wedding Reception | Meru)


Kami ke Meru pula kali ini utk menyaksikan dan merakamkan detik majlis persandingan dan juga bertandang. Terkejut saya, the bride was my junior back in university years. What a small world. Bezanya, I used to call her Akmar/Mama, tp kat sinih they call her as Rena. So majlis ini meraikan bertandangnya Rena ke rumah mertuanya, iaitu keluarga Reza di sana. Di kelilingi ladang kelapa sawit, cuaca cerah dan sekali sekala sepoi angin bertiup. Hujan turun rintik-rintik sewaktu kompang dipalukan, dan kembali panas sebaik sahaja kedua mempelai berjalan beriringan bersama-sama.

Majlis berjalan dengan lancar, dan sesi penggambaran juga tidak terganggu. Pasangan ini mengakui tidak pandai berposing. Well, most of our client selalunya akan berkata begitu sebelum diberikan tips-tips utk berposing secara natural sama ada aksi mereka disedari dirakamkan oleh kamera mahupun tidak

So tadaaaaaaa... inilah hasilnya. So Rena aka Mama & Reza, pasnih bleh posing sakan lagih ye.

Till then, enjoy these photos... Semoga berbahagia selalu dan ceria ye.

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah
PHOTOGRAPHER

0 comments:

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP