Thursday, March 12, 2009

Hani Maisarah (Aqiqah & Cukur Jambul)(Bangi)


Walaupon bukan cucu pertama dalam keluarga, namun majlis ini utk baby Hani Maisarah d sambut dgn sederhana namun meriah. Sepupu-sepupu baby Sarah nih duduk kat London skrg, so d harapkan gambar2 yg terpapar dpt lah mengubati kerinduan Uncle & Aunty baby Sarah yang jauh d perantauan sana.

Suasana meriah & riuh dgn keceriaan sanak-saudara & sahabat yg hadir sama d majlis ini. I'm glad to know them although just for a while. D majlis ini, Sarah berpeluang menukar 3 jenis persalinan, huhu dah macam pengantin seh.. Dress & baju kurng yg sgt cute utk baby Sarah, d bantu oleh fresh flowers petals yg d tabur d bantal 'pelamin' cukur jambul, membuatkan baby Sarah tampak sungguh tenang dan believed me, dia tak meragam pon.. best kan.

And last but not least, we took some outdoor photos at the house's garden. Part paling best tuh.. greenery background, and the family wore white + pinkish attire. So sweet kan..

After all, I hope you enjoy viewing the photos, and new entry will be updated here soon.. Stay tune...

Raikan Cinta,
Siti Ruzaimah
The Photographer

0 comments:

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP