Tuesday, March 17, 2009

Siti Sarah Luv Ismail Putra [Nikah | Felda Villa]


Pernikahan yang berlangsung dengan penuh tata tertib ini, dipengerusikan dengan lancarnya di Felda Villa pada 13 Mac baru-baru ini. Di antara Sarah & Ismail kini terpatri sebuah masjid buat mereka berdua meniti kebahagian sebagai suami isteri di alam baru perkahwinan.

Disaksikan oleh kaum keluarga serta teman rapat keluarga mereka, Sarah telah sah menjadi isteri Ismail dengan sekali lafaz sahaja. Di lokasi nan indah, para tetamu di jamukan dengan sajian enak hidangan D'Saji Felda. Bertemankan cahaya lampu yang berkerdipan, menambahkan lagi keindahan suasana lokasi yang berlatarbelakangkan Menara Berkembar Petronas.

Lebih banyak foto akan d kongsikan di sini, termasuklah foto-foto sekitar majlis resepsi dan majlis bertandang ke rumah keluarga Ismail. Nantikannya, dan tidak dilupakan, terima kasih yang tidak terhingga buat keluarga kedua mempelai.

Tahniah & semoga kebahagian berpanjangan, amin. Untuk yang berminat mendapatkan khidmat fotografi, silalah hubungi saya spt maklumat d bawah.

Siti Ruzaimah Ghazali
PHOTOGRAPHER
mobile: 017 211 2517 email: siti_ruzaimah@yahoo.com

0 comments:

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP