Thursday, May 28, 2009

Alana, Hakim & Hazim (Items Ready for Delivery)

Items nih dah ready utk delivery, buat princess Alana Rajmeen di KL & juga, keluarga si kembar Hazim & Hakim di Melaka.

cuba teka, yg mana Alana punya... yg mana twin H punye.. :)


yg nih salah satu brg utk twin H... suka x tgk gmbr nih.. best kan ada adik beradik ramai2


yg nih plak utk princess Alana.. hope mom & daddy nya suka lah nanti..

Dalam saya sdg membuat bbrp persiapan terakhir.. tghri tadih.. terjebak dgn yg nih.. kat bwh nih... eheheh (low photo quality, taken using my PDA)
tadaaaaaa.... huhuhu

haaa... pengsannnnnn.. dis printed photos will travel quite faaaar to meet d person in d photo ehe. dan jugaaaaaaaaaa.. yg inihhhhh
Sogo-never-ending-sales ehehehe..

Setiap kali saya ke sogo jer kan.. mesti sales ehe. setap kali sales jeerr.. mesti saya ke sogo :) Tp bleh kiralah brp kali pon melayan sales kat sinih. Tadih dah usha2 tag baju utk my Aisyah.. 70% off tuhh.. utk Disney Princess n few other branded items. Tp x amik port pon. Sbb Aisyah skrg nih kalau nak beli baju, wajib kena fitting. Otherwise, mesti terlonggar ker.. tersingkat ker. She's just 6 y.o., tp baju2 dia mostly size utk primary school student.. huh.

Kejap masa berlalu. Esok last day skolah before cuti skolah, dan Aisyah dah menghitung jam ehehe.

0 comments:

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP