Wednesday, September 16, 2009

Syawal 1430H

Syawal bakal menjelma lagi. Dalam kemeriahan dan kegembiraan kita menyambut Syawal ini, jangan sesekali lupa amal ibadah di hujung2 Ramadhan penuh berkat ini. Zakat fitrah juga hendaklah ditunaikan. Janganlah lupa pada muslimin dan muslimat yang serba kekurangan, amalkan sedekah dan perbanyakkan amal jariah, kita. Insya Allah, hati kita akan lebih suci bersih dan tenang dengan keredhaan Allah s.w.t.

Di kesempatan ini, saya mewakili seluruh keluarga besar saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Syawal 1430H yang bakal tiba, dan maafkanlah kesalahan dan kesilapan kami yang mana ada, zahir mahupun batin.. halalkan segalanya. Mudah-mudahan, kita dapat meraikan kemenangan pada Syawal kali ini... menang daripada sikap yg tidak elok.. menang dpd hasutan iblis dan syaitan... dan menang dengan amal ibadah demi menuntut keberkatan dan keredhaan Allah s.w.t., insya Allah.

2 comments:

Tabib September 18, 2009 at 1:31 AM  

My first time kat sini. Lawalah photoblog ni.
Selamat Hari Raya!

Siti Ruzaimah September 18, 2009 at 2:18 AM  

welcome to my blog..
Selamat Hari Raya to u too... Tabib

About Me

My photo
I'm a very unexpected person, but yet very hardworking person. I'm an IT person, but yet I'm so in luv with photography & design. Enjoy viewing my page.

Siti Ruzaimah Photography's Fan Box

Followers

Search This Blog

Follow My Twitter

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Distributed by The World's Hardest Game

Back to TOP